//
Disclosure

Disclosure

Al information på pengepugeren.dk er kun af oplysende karakter. Pengepugeren fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til nøjagtighed, fuldstændighed, aktualitet, egnethed, eller gyldigheden af oplysninger, som præsenteres på dette websted, og er ikke ansvarlig for eventuelle fejl, udeladelser, forsinkelser eller eventuelle tab, som disse oplysninger måtte medføre.

Jeg skriver kun om produkter, jeg tror på, og som jeg i langt de ​​fleste tilfælde selv bruger. Mange produkter og services, som nævnes på pengepugeren.dk tjener jeg intet på. Men når det er muligt, tjener jeg på at anbefale udvalgte tjenester. Eventuelle indtægter fra bloggen bruges til at hjælpe med at holde den kørende. Når det er sagt, er du altid nødt selv at undersøge sagerne, før du bruger din tid eller penge på noget.

Pengepugeren benytter referral links, som promoverer udvalgte produkter. Jeg undlader at promovere produkter, som jeg ikke kan stå inde for.
Pengepugeren.dk bruger cookies og data fra Googles internetbaserede annoncering (såsom alder, køn og interesser) med Google Analytics til at danne sig et billede af bloggens læsere. Ingen oplysninger er personidentificerbare. Du kan fravælge dette via tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Ansvarsfraskrivelse

Alt, hvad jeg anbefaler og skriver om bunder i de bedste intentioner. Når det er sagt, så er det dine penge og derfor også dit ansvar. Så tænk dig om! Pengepugeren er ikke ansvarlig for dine fejltagelser.

Billeder

Billederne på pengepugeren.dk er enten taget af Pengepugeren selv eller hentet online med de nødvendige licensrettigheder.

Nyhedsbrev

Gå aldrig glip af en artikel fra Pengepugeren.
Følg Pengepugeren
TwitterPinterest Facebook Google PLusRSS
TOP 50 Bloggere – Spar i hverdagen

Pengepugerens Tweets

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com