//
Overvåg dine forbrugsudgifter (Excel)
Det kan godt betale sig at administrere sit forbrug.

Det kan godt betale sig at overvåge og administrere sit forbrug.

Jeg har udarbejdet et regneark, som jeg bruger til at overvåge familien Pengepugers forbrugsudgifter, og som sparer os for mange tusinde kroner hvert eneste år. Som en gave til Pengepugerens dejlige læsere, har jeg gjort regnearket mere brugervenligt og automatiseret, så du også kan overvåge dit forbrug.

Download filen her: Forbrugsudgifter v0.55

Bemærk: Dette regneark er i betaversion og kun testet på én computer med Office 2007. Hvis du finder fejl eller mangler, er du meget velkommen til at kontakte mig, så jeg kan opdatere arket med din fejlerettelse.

 

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Gå aldrig glip af en artikel fra Pengepugeren.
Følg Pengepugeren
TwitterPinterest Facebook Google PLusRSS
TOP 50 Bloggere – Spar i hverdagen

Pengepugerens Tweets

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com