6 Mobile apps der kan spare dig mange penge

Dette gæsteindlæg er skrevet af Mark Pedersen, som til daglig arbejder hos Nodes Agency – et dansk og britisk app-udviklingsfirma. Jeg har tidligere skrevet om apps, som enhver pengepuger bør kende. I dette indlæg bidrager Mark med yderligere 6 apps, som kan spare dig penge.

Hvis du også har et super gæsteindlæg, som lige er noget for Pengepugerens læsere, så læs her.

Der findes mange måder at spare penge på, men ikke alle er lige så tilgængelige som dem vi går efter i dette indlæg. Hvis du har en smartphone kan du hente én eller flere af disse gratis apps – som blot er et lille udvalg af flere end hundrede forskellige på både Google Play Store og Apple Store. I indlægget har vi samlet et par af de mest effektive apps, som forhåbentlig kan få dig til at holde budgettet bedre, finde billigere benzin og meget mere.

Spiir

Denne app giver dig et godt overblik over dine finanser, dine køb, dit budget og meget mere. Hvis du kobler din bankkonto til Spiir’s App, kan du følge samtlige kontoudtog, dele dem op i kategorier, og lægge et budget, som app’en så vil advare dig om, hvis du overskrider. Med et strømlinet, moderne design kan du få alle de vigtigste nøgletal foræret i flot grafisk layout, så det er let at overskue både indtægterne og udgifterne uden at skulle tage lommeregneren frem. En anden smart funktion er den indbyggede kvitteringsdel, som gør at du kan tage et billede af din fysiske kvittering med telefonens kamera, og derefter knytte billedet til posteringen, så du altid kan finde en kopi af kvitteringen digitalt, uanset hvad der måtte hænde med den fysiske papirslap.

Chaser

Denne app kan hjælpe den travle familie med blandt andet at finde de bedste tilbud i dagligvareforretningerne, og med deres egne ord så indeholder Chaser samtlige varer fra de største danske supermarkedskæder. Med en kraftfuld søgefunktion, kan du finde lige præcis de produkter du søger efter, og filtrere efter tilbud, priser samt din geografiske placering. Du får ligeledes muligheden for at oprette og gemme indkøbslister, sammenligne priser i de forskellige forretninger. Og med en indbygget rutevejleder, kan der spares både tid og penge med denne app.

Annonce

FDM – Benzinpriser

Benzinprisen svinger som bekendt en væsentlig størrelse dagligt. Og hvor mange gange har man ikke ærgret sig over at have tanket en halv time tidligt eller sent? Med FDMs Benzinpriser App, kan du nu eliminere gætteriet, og finde de absolut bedste priser på benzinen. Med stort set alle tankstationer hele landet over, er denne app et rigtig godt bud på en sand pengemaskine. Hvis du slår GPS’en til på mobilen får du ligeledes rutevejledning og distancer på de forskellige priser og tankstationer, så det er let at vurdere om de ekstra 10 km til den billigste pris, nu egentlig også er køreturen værd. En vigtig del af app’en er også at alle brugere har mulighed for at indberette priser, og ligeledes kan du sætte favoritter ved dine mest benyttede tankstationer.

minetilbud

Er din lokale avis- og reklameuddeler en af de dovne? Eller er du bare ikke interesseret i at bladre igennem den store bunke papirreklamer der kommer ind gennem de fleste danskeres brevsprækker næsten dagligt, så kan du installere denne app. I modsætning til de fysiske reklamer, kan du her søge på de produkter du gerne vil finde tilbud på, ligesom du kan sætte en alarm når dine yndlingsvarer er på tilbud. Indkøbslister og ønskelister er også en populær funktion i app’en, og du kan dele dem med familie og venner så alle dagens indkøb kan koordineres optimalt. Udover dette, kan du med minetilbud appen også til- og framelde dig NejTak ordningen direkte via app’en

For Resten

Forbrugerrådet Tænk står bag denne app, og i disse dage hvor madspild ikke kun er et økonomisk problem, men også et miljømæssigt problem, så falder denne app ikke for døve ører. “For Resten” giver dig mulighed for at finde opskrifter og inspiration på mad, ud fra de rester du allerede har i køleskabet i forvejen. Der kommer ofte nye opskrifter og retter med app’ens opdateringer, som er 100% gratis. Designet, og funktionaliteten er i topsædet, men flere brugere efterspørger endnu flere rester og opskrifter, som der dog som nævnt også kommer med jævne mellemrum.

ATM Hunter

Denne lille fikse app er også en lille pengemaskine, i hvert fald for dem som hæver penge i bankautomater landet over. Slå GPS’en på din telefon til, og vælg derefter hvilken bank du er kunde i. Derefter får du en flot designet oversigt over afstanden til hæveautomater i dit lokalområde, og du kan ligeledes se hvor meget et eventuelt hævegebyr ligger på. Og med bankernes evige opjustering af gebyrer så er denne app et godt våben i mod de mange procenter som du ellers kan blive snydt for.

Artikelbillede: Sean MacEntee
Annonce

One thought on “6 Mobile apps der kan spare dig mange penge

 • Avatar
  16/11/2017 at 06:46
  Permalink

  Hej miser,

  Tak for at dele den informative blog. Det er virkelig hjælpsomt. Fortsæt det gode arbejde.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com