Kontakt Pengepugeren

Har du ros, ris, spørgsmål eller søger du en foredragsholder om privatøkonomi og økonomisk ansvarlighed, så er du meget velkommen til at kontakte Pengepugeren via denne form.

Jeg modtager mange mails og læser dem alle. Desværre er det ikke muligt ligeledes at svare dem alle, da det vil være ganske tidskrævende. Hvis du ønsker et booke en sparringstime eller et foredrag, svarer jeg naturligvis altid.

Kontaktformular er midlertidigt deaktiveret pga. spam. Skriv til pp snabela pengepugeren.dk

Til dig, som gerne vil skrive et gæsteindlæg

Jeg udgiver gerne gæsteindlæg af høj kvalitet, men modtager rigtig mange henvendelser, hvoraf langt det meste viser sig at være ren reklame på 500 ord. Derfor har jeg udformet nogle krav til gæsteindlæg:

  • Minimum 1.500 ord
  • Informativt og relevant for emnet privatøkonomi
  • Velskrevet uden slåfejl og rimelig tegnsætning
  • Emnet er relevant og informativt for læserne og ikke blot et reklameindlæg.
  • Artiklen ikke bringes andre steder

Jeg forbeholder mig retten til at ikke at udgive et indlæg, før jeg har læst det. I så fald er du selvfølgelig velkommen til at udgive det andetsteds.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com