Kontakt Pengepugeren

Har du ros, ris, spørgsmål eller søger du en foredragsholder om privatøkonomi og økonomisk ansvarlighed, så er du meget velkommen til at kontakte Pengepugeren via denne form.

Vil du gerne skrive et gæsteindlæg, så læs først denne infoside.

4 COMMENTS

 1. […] Bemærk: Jeg er ikke revisor! Dette er er ikke skatterådgivning. Hvis du gør som jeg, det viser sig, at være forkert, og du kommer i fængsel og/eller bliver hængt for landsforræderi, så er det din egen skyld. Hvis du er revisor og mener, at jeg er helt galt på den, så skriv endelig en besked i kommentarfeltet eller send en mail. […]

 2. Hej Pengepugeren,

  Jeg ville høre om, I ville være interesseret i et blogindlæg omkring Bitcoin, der går vidt omkring den virtuelle valuta med emner såsom; fremtiden for Bitcoin, hvorfor teknologien er så interessant og hvorfor det stadig er en spændende investeringscase til trods for massive stigninger. Indlægget vil være en introduktion til Bitcoin for begyndere, så alle kan være med, uagtet deres allerede viden til Bitcoin.

  Jeg håber, jeg hører fra jer.

  Med venlig hilsen
  Mads
  https://bettercoins.dk/

SKRIV ET SVAR

Indtast din kommentar!
Skriv dit navn her