Ny blog måned 3: Så er der (meget, meget lidt) penge i kassen

Gå til oversigt over alle statusopdateringer

Blog #1: Bolig

Hele 32 artikler er nu udgivet, og der er flere på vej. Jeg er dog noget bagefter i forhold til den anden blog, og det afspejler besøgstallet også.

113 sidevisninger har der været den seneste måned, hvoraf en god del har været mine egne. Helt hvor mange ved jeg ikke, men blot 15 har besøgt siden via Google siden start.

Jeg er dog fortrøstningsfuld, da rigtig mange indlæg er “crawled“, men endnu ikke indekseret.

Kvaliteten af artiklerne

Jeg må tilstå at være lidt skuffet. Der er nogle rigtig gode artikler imellem, men også en del af mindre god kvalitet.

Nogle artikler er tydeligt skrevet af personer med anden sproglig baggrund end engelsk. Det er ikke fordi, der er stave- eller grammatiske fejl, men mere den måde, der formuleres på. Jeg har tilmed måttet returnere flere artikler til omskrivning, fordi skribenten simpelthen havde misforstået emnet eller ikke foretaget tilstrækkelig god research.

Mange flere artikler har jeg selv måttet rette til, og hvis jeg alligevel skal påtage mig den opgave, kan det bedre betale sig selv at hyre skribenter via Upwork til 0,2 cents pr ord.

Konklusionen er dermed fortsat, at jeg ikke vil bruge netop denne service igen. Men jeg kunne godt finde på at udlicitere til en anden service, jeg har haft rigtig god erfaring med.

ArtiklerSidevisningerUdgifterIndtægterAkk. indtjening
Måned 1002.7000-2.700
Måned 272500-2.700
Måned 33211300-2.700
Alle valutatal er i USD.

Hvad skal der ske i næste måned?

Jeg fik ikke delt artikler på Pinterest, hvilket ellers var planlagt, så det skal jeg havde gjort. Der er også langt mere at dele nu.

Derudover skal jeg have planlagt, hvem der fremover skriver de kommende artikler. Upwork, jeg selv eller førnævnte service.

Blog #2: Dyr

Vi har kun udgivet 4 nye artikler siden sidste statusopgørelse, men antallet af besøgende går fint fremad.

Der er stadig ikke voldsomt mange besøgende, men jeg ser noget, der ligner en eksponentiel stigning. Ser du det også?

Min artikelskribent i Islamabad bliver dygtigere og dygtigere. Jeg foretager stadig en del ændringer i artiklerne, men det er helt OK for prisen. Vi har blandt andet udgivet en moppedreng af en vejledning på 3.500 ord, som jeg har store forhåbninger til.

I denne måned har der været samlet 139 sidevisninger. Det er måske ikke så meget mere end den anden blog, men jeg har selv selv besøgt bloggen ganske få gange, så her har har langt størsteparten været “rigtige” besøgende.

Millionerne vælter ind

Jeg er også begyndt at tjene penge på bloggen – nemlig hele 0,16 USD 😁

Det er sket, efter jeg i mandags tilføjede reklamer på bloggen. Ikke de elendige AdSense-reklamer, men Ezoic, som faktisk betaler ganske pænt. Og som jeg i høj grad kan anbefales alle med en eksisterende blog.

Klik for fuld opløsning.

Normalt skal man have mindst 10.000 sidevisninger for at blive taget i betragtning hos Ezoic, men som medlem af Project 24 er det muligt at tilmelde selv helt nye blogs, og hvorfor så ikke gøre brug af denne mulighed?

$0,16 på 6 dage er jo ikke just noget, man bliver rig af, men jeg må tilstå at det lille beløb faktisk giver blod på tanden til at fortsætte med at udgive på bloggen.

ArtiklerSidevisningerUdgifterIndtægterAkk. indtjening
Måned 151211650-165
Måned 21026103,270-268,27
Måned 314139202,440.16-439,84
Alle valutatal er i USD.

Hvad skal der ske i næste måned?

Jeg skal have delt på Pinterest og måske også selv skrive nogle artikler. Samtidig har jeg bestilt nogle artikler, som snart skal udgives.

Fik jeg nævnt, at du også kan lære at starte din egen blog vha. et kursus, jeg har lavet. Brug koden ‘pengepugeren’ for 40% rabat!

Gå til oversigt over alle statusopdateringer

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com