Ny blog måned 4: Fremad, opad

Bemærk, at på grund af fejl i Analytics tracking kode, har jeg måttet nedjustere tal i tidligere tabeller og tekster. Nu burde det dog være korrekt.

Gå til oversigt over alle statusopdateringer

Blog #1: Bolig

Der er fortsat udgivet 32 artikler. Jeg afventer en eller to mere, men ellers er den første bestilling leveret.

Der har været blot 60 sidevisninger. Da jeg knap har besøgt siden selv, og ikke har opdateret noget, er de fleste dog reelle besøg.

Faktisk var jeg noget skuffet over resultaterne, og er det vel forsat. Skuffelsen er gået ud over motivationen, selvom vi selvfølgelig stadig er tidligt i forløbet. Derfor er det meget svært allerede at forudsige fremtidige resultater.

Jeg kan dog glæde mig over, at det næsten totale mangel på besøgende nu er i optrend, så måske ser fremtiden mere lys ud end frygtet.

ArtiklerSidevisningerUdgifterIndtægterAkk. indtjening
Måned 1002.7000-2.700
Måned 272500-2.700
Måned 33211300-2.700
Måned 4326000.44-2699,56
Alle valutatal er i USD.

Tanker om resultaterne

Jeg er meget i tvivl, om, hvad jeg vil gøre med denne blog. Jeg har foretaget en del søgeanalyser, og der er mere konkurrence end jeg i første omgang havde vurderet. Men der er jo tusindvis af relevante søgninger, og jeg har da også samlet nogle gode emner, som jeg relativt let vil kunne udgive relevante artikler for.

Men jeg må tilstå, at motivationen ikke er så stor som for den anden blog, og derfor har jeg heller ikke udgivet noget i denne måned.

Ja, det er ikke den bedste tilgang, men man må jo prioritere sin tid og penge.

Hvad skal der ske i næste måned?

Først og fremmest må vi lige se, om den opadgående tendens fortsætter. Hvis der er fortsat tegn på vækst, kan det godt være, at jeg får motivationen tilbage.

Jeg vil som nævnt ikke bruge den hidtidige dyre og ikke særligt gode tekstforfatterservice. Man betaler alt for meget for noget, som jeg selv kunne hyre en skribent på Upwork til at skrive for en fjerdedel af prisen.

Men hey, man lærer meget af sine dyre erfaringer.

Til gengæld har jeg fundet og afprøvet en anden, meget bedre, service (BuySellText), som jeg kommer til at gøre brug af. Mere om det i status for blog #2 nedenfor.

Blog #2: Dyr

Den seneste måned har vi udgivet 5 nye artikler, hvoraf jeg selv har skrevet to eller tre. Samtidig er der fortsat stigning i besøgstallet og en hidtil mere konsistent stigning i forhold til boligbloggen.

Er det ikke et kønt syn?

Man skal passe på med at udlede for meget af så begrænset data. Men der er ingen tvivl om, at den slags grafer er langt mere motiverende at arbejde med.

Min artikelskribent i Islamabad er til eksemen for tiden, så vi har sat nogle længere deadlines. Men så er der også en backlog af artikler, hun kan skrive efter endt eksamen.

Jeg har også delt alle artiklerne på Pinterest. Det har givet en håndfuld besøg, men der er lang vej igen mht. til at lære Pinterest ordentligt at kende, og at gennemskue, hvad der fungerer. I øvrigt interesserer Pinterest mig ikke ret meget.

I denne måned har der samlet været samlet 497 sidevisninger fra alle kilder. Det er jeg ganske tilfreds med, ikke mindst på grund af det relativt lave antal artikler.

ArtiklerSidevisningerUdgifterIndtægterAkk. indtjening
Måned 151211650-165
Måned 21026103,270-268,27
Måned 314139202,440.16-439,84
Måned 4194971283,10-564,74
Alle valutatal er i USD.

Udlicitering af artikelskrivning

Der findes en skov af tekstforfattere og relaterede platforme. Det er svært at gennemskue, hvad der er godt, uden samtidig at bruge en formue og ganske lang tid på fornøjelsen.

Alligevel valgte jeg efter varm anbefaling at afprøve BuySellText. Og det har bestemt ikke været skuffende. Jeg har hidtil bestilt to artikler, som begge var af høj kvalitet og skrevet fuldstændig efter de retningslinjer, jeg fremsatte.

Prisen er højere end Upwork, men artiklerne kræver til gengæld kun minimal efterfølgende tilretning. De sætter sågar artiklerne direkte ind i WordPress (bloggen), så jeg blot skal foretage egne småændringer og trykke på Publish.

BuySellText tilbyder en række forskellige artikelformater á tre prisniveauer:

Klik for fuld opløsning

Hidtil bestilte jeg blogartikler af Great quality til ca. 25 øre pr ord – svarende 300 kr. for en standardartikel på 1.200 ord. Til næste udgivelse vil jeg forsøge at bestille en artikel af Good quality, og se, om det er besparelsen værd.

Teksteksemplerne af Best quality er virkelig velskrevet, men prisen er også meget højere, at det ikke giver mening i denne sammenhæng.

…Jeg har dog overvejet måske at udlicitere skrivning af en hel bog, og da ville Best quality muligvis give god mening. Det kunne være et sjovt projekt, som ville koste omkring 40.000 kr. for knap 300 sider – minus de 10% man kan spare ved at indbetale store beløb ad gangen. Men det bliver ikke foreløbig.

Indtjening

Via Ezoic tjente jeg 3,10 USD den seneste måned.

Klik for fuld opløsning

Der er kort sagt fortsat dundrende underskud, men det er jo som forventet. Rent finansielt gør det lille beløb ikke nogen videre forskel, men det holder motivationen oppe.

Hvad skal der ske i næste måned?

Der er rigtig meget at give sig i kast med. Jeg skal optimere søgeanalysen, blive bedre til Pinterest og have bestilt flere artikler.

Jeg vil også fortsætte med selv at skrive artikler. Besparelsen er ikke så stor ved selv at bruge 2-3 timer på en artikel, når jeg kan udlicitere opgaven for 150-300 kr., men til gengæld bliver den præcis, som jeg vil have det. I øvrigt har jeg ikke uendeligt mange penge, og så kan jeg jo lide at skrive.

Den lidt mere langsigtede plan er i fremtiden at lade indtægterne fra bloggen finansiere nye artikler.

Fik jeg nævnt, at du også kan lære at starte din egen blog vha. et kursus, jeg har lavet. Brug koden ‘pengepugeren’ for 40% rabat!

Gå til oversigt over alle statusopdateringer

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com