Ny blog måned 2: Der sker lidt, men ikke nok

Gå til oversigt over alle statusopdateringer

Blog #1: Bolig

Der er endelig kommet lidt gang i leverancerne fra det firma, jeg havde hyret til at skrive artikler. Det var virkelig trukket i langdrag. Det alene er grunden til, at jeg nok ikke vil bruge dem igen. I stedet vil jeg selv fortsætte med at skrive eller hyre nogle andre, når alt er leveret.

Hvordan er kvaliteten af artiklerne?

Nogle er gode, andre mindre gode. En enkelt har jeg måttet sende retur for at få omskrevet. Generelt er kvaliteten OK, men ikke så god, som jeg havde forventet jf. anmeldelser fra andre kunder. Mit gæt er, at de blev for populære på for kort tid, og ikke har kunnet følge ordentligt med væksten.

7 artikler er nu blevet udgivet. Den første blev leveret d. 25. juli, så de har ikke haft meget tid til at blive indekseret af Google. Alligevel er der da kommet et enkelt organisk klik:

…Ikke at man kan bruge den slags meget tidlig data til nogen form for meningsfuld analyse eller fremskrivning.

Der er også kommet et enkelt klik fra Facebook, men jeg kan ikke se, præcis hvorfra.

I alt har der været 25 sidevisninger, men langt størsteparten har sandsynligvis været mig selv. Jeg kan desværre ikke frasortere egne besøg, fordi jeg ofte har ny IP-adresse. Så længe bloggen er meget lille, må vi acceptere, at egne besøg skævvrider tallene betragteligt.

ArtiklerSidevisningerUdgifterIndtægterAkk. indtjening
Måned 1002.7000-2.700
Måned 272500-2.700
Alle valutatal er i USD.

Hvad skal der ske i næste måned?

Forhåbentlig kommer der mange flere artikler i løbet af august. Jeg vil også begynde at dele artiklerne på Pinterest, for at se, om ikke det kan accelerere besøgstallet en anelse.

Blog #2: Dyr

Pt. har vi udgivet 10 artikler på bloggen.

Den kvinde fra Pakistan, som jeg har hyret via Upwork, er både dygtig og effektiv. Jeg sendte hende et minikursus i SEO, og hun ser ud til at blive bedre for hver artikel. Jeg er stadig nød til at ændre lidt i teksterne, men det er relativt begrænset.

Det eneste, som afholder mig fra at hyre hende til at skrive 100 artikler på én gang er dels pengene, og dels at jeg skal afsætte tid til at udvælge de rigtige emner. Det er lidt mærkeligt, at jeg ikke længere har et job, men alligevel aldrig når det hele 😄

Hele 7 mennesker har klikket sig ind på bloggen via Google siden start. Det er egentlig ikke en skidt indikator, selvom der er laaang vej igen.

Samlet set har siden haft 26 sidevisninger. Som med blog #1 er de fleste visninger egne besøg, og faldet skyldes, at jeg ikke længere fedter rundt på siden, men alene logger ind for at tilføje nye artikler.

ArtiklerSidevisningerUdgifterIndtægterAkk. indtjening
Måned 151211650-165
Måned 21026103,270-268,27
Alle valutatal er i USD.

Hvad skal der ske i næste måned?

Jeg bestiller nok en håndfuld artikler mere, og holder samtidig øje med, om der er en lille vækst i besøgene. Jeg vil fortsætte med at dele artiklerne på Pinterest.

Fik jeg nævnt, at du også kan lære at starte din egen blog vha. et kursus, jeg har lavet. Brug koden ‘pengepugeren’ for 40% rabat!

Gå til oversigt over alle statusopdateringer

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com