Følg Pengepugerens crowdlending-eventyr

I september 2016 startede Pengepugeren med at investere lidt penge i udlån til private og virksomheder. Herunder kan du se Pengepugerens afkast fra crowdlending og lignende P2P-investeringer. Du kan også læse mere uddybende om erfaringerne med crowdlending her.

Pengepugerens Crowdlending-historik

crowdlending afkast graf
crowdlending afkast tabel

Læs kommentarer til resultaterne fra og med september 2017.

Historik

September 2016: Oprettede konto hos Bondora.

September 2016: Oprettede konto hos Flex Funding.

November 2016: Oprettede konto hos Mintos med Euro (EUR).

December 2016: Oprettede konto hos Mintos med tjekkiske kroner (CZK).

December 2016: Oprettede konto hos Mintos med polske złoty (PLN).

December 2016: Oprettede konto hos Mintos med danske kroner (DKK).

Juni 2017: Oprettede konto hos Lendino med danske kroner (DKK).

Juni 2017: Oprettede konto hos Brickshare med danske kroner (DKK). Teknisk set er Brickshare aktieinvestering, men platformen inkluderes alligevel her. Glæd jer til en anmeldelse i efteråret.

Oktober 2017: Oprettede konto hos Housers med Euro (EUR).

Annonce

Kommentarer til afkast fra crowdlending

Oktober 2017: Nu med Housers

En udmærket måned med en lille stigning på de fleste fronter. Den polske złoty er oppe igen, hvilken kan ses på afkastet for Mintos (PLN). Lendino og Flex Funding stiger også langsomt med sikkert.

Den 24. oktober oprettede jeg en konto hos Housers og overførte lidt penge for at afprøve konceptet. Jeg har desuden været i kontakt med Housers, for at forstå konceptet bedre. Forvent en anmeldelse om en måned eller to, når der er kommet lidt renter ind, og jeg har høstet mere praktisk erfaring. Det bliver spændende at skulle følge med i, hvad der sker på det sydeuropæiske ejendomsmarked.

September 2017: Brickshare og polske penge

Generelt et udmærket resultat for september. Desværre med nedgang i Mintos (PLN) fordi den polske złoty er faldet lidt i værdi i forhold til kronen. Dertil har det været ret få nye DKK-lån hos Mintos, som har medført, at over 2.000 kr. har ligget uinvesteret, og derfor ikke har givet renter. Heraf den faldende renteindtægt.

Der er endnu ikke kommet lejeindtægt fra Brickshare, selvom det var planen, at første betaling ville blive i september. De var vist en anelse for optimistiske mht. tidsperspektivet i prospektet.
(Edit: Brickshare lover første betaling i januar 2018.)

Flex Funding og Lendino stiger fortsat støt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com