Projekt ny blog

Blog

I juni 2020 startede jeg et blogprojekt, som udelukkende har til formål at generere passiv indkomst ved hjælp af Project 24 samt udlicitering af skrivearbejdet.

Læs mere om projektet her.

Drømmer du om at starte din egen blog? Så er du heldig, for jeg har lavet et onlinekursus. Kurset lærer dig alt, du skal vide for at komme godt i gang. Brug koden ‘pengepugeren’ for 40% rabat!

Tabellen nedenfor viser den forventede udvikling for en Project 24 blog. Længere nede kan du læse mine reelle resultater. Hver statusopdatering udgives den 5. dag i måneden.

Sidevisninger, teoriIndtægt, teori
Måned 100
Måned 200
Måned 3500
Måned 41002
Måned 52003
Måned 63005
Måned 775017
Måned 81.25028
Måned 93.00066
Måned 105.000110
Måned 119.000198
Måned 1212.000264
Måned 1328.000756
Måned 1435.000945
Måned 1545.0001.215
Måned 1650.0001.750
Måned 1760.0002.100
Måned 1870.0002.450
Måned 1985.0003.400
Måned 2010.0004.000
Måned 21115.0004.600
Måned 22135.0006.075
Måned 23155.0006.975
Måned 24175.0007.875
Alle valutatal er i USD.

Hvis du ønsker at modtage en mail, hver gang en månedsopdatering er tilføjet, kan du tilmelde dig herunder:

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra Pengepugeren. Dine persondata bliver ikke overdraget til andre, og du kan frit til- og framelde dig nyhedsbrevet.

Fik jeg nævnt, at du også kan lære at starte din egen blog vha. et kursus, jeg har lavet. Brug koden ‘pengepugeren’ for 40% rabat!

Månedsstatus: Hvordan går det så?

Måned 3: Så er der (meget, meget lidt) penge i kassen

Blog #1: Bolig

Hele 32 artikler er nu udgivet, og der er flere på vej. Jeg er dog noget bagefter i forhold til den anden blog, og det afspejler besøgstallet også.

226 sidevisninger har der været den seneste måned, hvoraf en god del har været mine egne. Helt hvor mange ved jeg ikke, men blot 15 har besøgt siden via Google siden start.

Jeg er dog fortrøstningsfuld, da rigtig mange indlæg er “crawled“, men endnu ikke indekseret.

Kvaliteten af artiklerne

Jeg må tilstå at være lidt skuffet. Der er nogle rigtig gode artikler imellem, men også en del af mindre god kvalitet.

Nogle artikler er tydeligt skrevet af personer med anden sproglig baggrund end engelsk. Det er ikke fordi, der er stave- eller grammatiske fejl, men mere den måde, der formuleres på. Jeg har tilmed måttet returnere flere artikler til omskrivning, fordi skribenten simpelthen havde misforstået emnet eller ikke foretaget tilstrækkelig god research.

Mange flere artikler har jeg selv måttet rette til, og hvis jeg alligevel skal påtage mig den opgave, kan det bedre betale sig selv at hyre skribenter via Upwork til 0,2 cents pr ord.

Konklusionen er dermed fortsat, at jeg ikke vil bruge netop denne service igen. Men jeg kunne godt finde på at udlicitere til en anden service, jeg har haft rigtig god erfaring med.

ArtiklerSidevisningerUdgifterIndtægterAkk. indtjening
Måned 1002.7000-2.700
Måned 275000-2.700
Måned 33222600-2.700
Alle valutatal er i USD.

Hvad skal der ske i næste måned?

Jeg fik ikke delt artikler på Pinterest, hvilket ellers var planlagt, så det skal jeg havde gjort. Der er også langt mere at dele nu.

Derudover skal jeg have planlagt, hvem der fremover skriver de kommende artikler. Upwork, jeg selv eller førnævnte service.

Blog #2: Dyr

Vi har kun udgivet 4 nye artikler siden sidste statusopgørelse, men antallet af besøgende går fint fremad.

Der er stadig ikke voldsomt mange besøgende, men jeg ser noget, der ligner en eksponentiel stigning. Ser du det også?

Min artikelskribent i Islamabad bliver dygtigere og dygtigere. Jeg foretager stadig en del ændringer i artiklerne, men det er helt OK for prisen. Vi har blandt andet udgivet en moppedreng af en vejledning på 3.500 ord, som jeg har store forhåbninger til.

I denne måned har der været samlet 278 sidevisninger. Det er måske ikke så meget mere end den anden blog, men jeg har selv selv besøgt bloggen ganske få gange, så her har har langt størsteparten været “rigtige” besøgende.

Millionerne vælter ind

Jeg er også begyndt at tjene penge på bloggen – nemlig hele 0,16 USD 😁

Det er sket, efter jeg i mandags tilføjede reklamer på bloggen. Ikke de elendige AdSense-reklamer, men Ezoic, som faktisk betaler ganske pænt. Og som jeg i høj grad kan anbefales alle med en eksisterende blog.

Klik for fuld opløsning.

Normalt skal man have mindst 10.000 sidevisninger for at blive taget i betragtning hos Ezoic, men som medlem af Project 24 er det muligt at tilmelde selv helt nye blogs, og hvorfor så ikke gøre brug af denne mulighed?

$0,16 på 6 dage er jo ikke just noget, man bliver rig af, men jeg må tilstå at det lille beløb faktisk giver blod på tanden til at fortsætte med at udgive på bloggen.

ArtiklerSidevisningerUdgifterIndtægterAkk. indtjening
Måned 151211650-165
Måned 21026103,270-268,27
Måned 314278202,440.16-439,84
Alle valutatal er i USD.

Hvad skal der ske i næste måned?

Jeg skal have delt på Pinterest og måske også selv skrive nogle artikler. Samtidig har jeg bestilt nogle artikler, som snart skal udgives.

Måned 2: Der sker lidt, men ikke nok

Blog #1: Bolig

Der er endelig kommet lidt gang i leverancerne fra det firma, jeg havde hyret til at skrive artikler. Det var virkelig trukket i langdrag. Det alene er grunden til, at jeg nok ikke vil bruge dem igen. I stedet vil jeg selv fortsætte med at skrive eller hyre nogle andre, når alt er leveret.

Hvordan er kvaliteten af artiklerne?

Nogle er gode, andre mindre gode. En enkelt har jeg måttet sende retur for at få omskrevet. Generelt er kvaliteten OK, men ikke så god, som jeg havde forventet jf. anmeldelser fra andre kunder. Mit gæt er, at de blev for populære på for kort tid, og ikke har kunnet følge ordentligt med væksten.

7 artikler er nu blevet udgivet. Den første blev leveret d. 25. juli, så de har ikke haft meget tid til at blive indekseret af Google. Alligevel er der da kommet et enkelt organisk klik:

…Ikke at man kan bruge den slags meget tidlig data til nogen form for meningsfuld analyse eller fremskrivning.

Der er også kommet et enkelt klik fra Facebook, men jeg kan ikke se, præcis hvorfra.

I alt har der været 50 sidevisninger, men langt størsteparten har sandsynligvis været mig selv. Jeg kan desværre ikke frasortere egne besøg, fordi jeg ofte har ny IP-adresse. Så længe bloggen er meget lille, må vi acceptere, at egne besøg skævvrider tallene betragteligt.

ArtiklerSidevisningerUdgifterIndtægterAkk. indtjening
Måned 1002.7000-2.700
Måned 275000-2.700
Alle valutatal er i USD.

Hvad skal der ske i næste måned?

Forhåbentlig kommer der mange flere artikler i løbet af august. Jeg vil også begynde at dele artiklerne på Pinterest, for at se, om ikke det kan accelerere besøgstallet en anelse.

Blog #2: Dyr

Pt. har vi udgivet 10 artikler på bloggen.

Den kvinde fra Pakistan, som jeg har hyret via Upwork, er både dygtig og effektiv. Jeg sendte hende et minikursus i SEO, og hun ser ud til at blive bedre for hver artikel. Jeg er stadig nød til at ændre lidt i teksterne, men det er relativt begrænset.

Det eneste, som afholder mig fra at hyre hende til at skrive 100 artikler på én gang er dels pengene, og dels at jeg skal afsætte tid til at udvælge de rigtige emner. Det er lidt mærkeligt, at jeg ikke længere har et job, men alligevel aldrig når det hele 😄

Hele 7 mennesker har klikket sig ind på bloggen via Google siden start. Det er egentlig ikke en skidt indikator, selvom der er laaang vej igen.

Samlet set har siden haft 26 sidevisninger. Som med blog #1 er de fleste visninger egne besøg, og faldet skyldes, at jeg ikke længere fedter rundt på siden, men alene logger ind for at tilføje nye artikler.

ArtiklerSidevisningerUdgifterIndtægterAkk. indtjening
Måned 151211650-165
Måned 21026103,270-268,27
Alle valutatal er i USD.

Hvad skal der ske i næste måned?

Jeg bestiller nok en håndfuld artikler mere, og holder samtidig øje med, om der er en lille vækst i besøgene. Jeg vil fortsætte med at dele artiklerne på Pinterest.

Måned 1: Det velkendte ørkenlandskab

De jeg skulle vælge bloggens emne, var det svært at vælge mellem to lige interessante emner. Derfor endte jeg med at oprette to blogge. Og det var nok meget godt, ellers havde der ikke været meget at skrive om.

Blog #1: Bolig

Bloggen hører til i en boligrelateret niche, og skulle udliciteres til et professionelt firma.

Desværre har det hidtil været en yderst skuffende affære. De er alt, alt for langsomme. Selve søgeordsanalysen (som i øvrigt var ganske god) tog over en måned, og ikke een artikel er endnu leveret.

Projektlederen er dertil på kanten af uhøflig, når jeg beder om en status. For knap 20.000 kr. burde man forvente mere!

Jeg har haft fat i ejeren og bedt om en forklaring. Han vil undersøge sagen. Men uanset hvad, er det sidste gang, jeg handler hos dem. Konkurrenten har jeg tidligere haft rigtig god erfaring med, selvom de er lidt mindre.

Alt i alt en skuffende oplevelse. Hvis der ikke snart sker noget, vil jeg kræve pengene tilbage.

Det betyder også, at der ikke er udgivet en eneste artikel i denne måned!

ArtiklerSidevisningerUdgifterIndtægterAkk. indtjening
Måned 1002.7000-2.700
Alle valutatal er i USD.

Blog #2: Dyr

Den anden blog drejer sig om dyr. Har har jeg selv skrevet nogle artikler, men ellers har formålet været et hyre skribenter via Upwork. Og det er gået nogenlunde. Jeg har udgivet 5 artikler og 12 mere i pipelinen.

Outsourcing via Upwork er bestemt ikke passivt. I al fald ikke i første omgang.

Jeg har måttet grave mig igennem en masse virkelig elendige skribenter. Nogle laver rigtig mange grammatiske fejl, andre begår decideret plagiat. Det hænger naturligvis sammen med, at jeg betaler relativt lidt pr ord efter dansk standard, dog over normen for Upwork.

Jeg har til gengæld lært en masse om at hyre skribenter, og det er da også lykkedes at finde en ganske dygtig kvinde i Pakistan, som er god til engelsk og ferm til research.

I alt har jeg brugt $165 på Upwork. Primært lærepenge til ubrugelige artikler, men alligevel godt givet ud.

ArtiklerSidevisningerUdgifterIndtægterAkk. indtjening
Måned 151211650-165
Alle valutatal er i USD.

De seneste 30 dage har bloggen haft 212 sidevisninger, hvoraf en del har været mig selv. I følge Google Search Console, har kun 4 klikket sig ind via Google. 1 har besøgt bloggen via Pinterest, men 29 har besøgt den via Facebook.

Jeg har ikke selv delt noget på Facebook, så det er da lidt interessant, og bør måske undersøges nærmere.

Teknisk set har bloggen allerede slået forventningerne, omend det ikke siger så meget i denne fase.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com