Kronede Dage: En podcast om penge

Her kan du lytte til Pengepugerens podcast, Kronede Dage. Kronede Dage er en podcast om penge, privatøkonomi, investeringer og økonomisk frihed.

I Kronede Dage kommer vi omkring en lang række emner, der alle vedrører privatøkonomien. Podcastens formål er at oplyse bredt om privatøkonomi og at bidrage til at fremme interessen for økonomisk frihed blandt danskerne.

Kronede Dage er en podcast om penge, som favner meget bredt. Her kan du høre om aktier, obligationer, REITs, alternative investeringer, budgetlægning, crowdlending, at spare i hverdagen og meget, meget mere.

Ny podcast udgives hver mandag kl. 10.

Kronede Dage tager tid at lave, og skal prioriteres over andre projekter. Hvis du ønsker at holde podcasten kørende, kan du støtte projektet med et par kroner via ko-fi. Månedsabonnenter har mulighed for at bestemme emner til fremtidige emner, og vil i fremtiden få adgang til materiale forbeholdt abonnenter.

Lyt med på Anchor.fm direkte i din browser, eller på din favorit-app.

Kronede Dage Podcast om penge Spotify Kronede Dage Podcast Google Kronede Dage Podcast iTunes Podimo

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du ønsker at modtage en mail, hver gang en ny udgave af Kronede Dage udgives. Du kan også vælge at tilmelde dig nyhedsbrevet, som orienterer dig, hver gang der udgives en ny artikel på pengepugeren.dk

Tilmeld mig:

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com