Kronede Dage: En podcast om penge

Podcast Om Penge

Her kan du lytte til Pengepugerens podcast, Kronede Dage. Kronede Dage er en podcast om penge, privatøkonomi, investeringer og økonomisk frihed.

I Kronede Dage kommer vi omkring en lang række emner, der alle vedrører privatøkonomien. Podcastens formål er at oplyse bredt om privatøkonomi og at bidrage til at fremme interessen for økonomisk frihed blandt danskerne.

Kronede Dage er en podcast om penge, som favner meget bredt. Her kan du høre om aktier, obligationer, REITs, alternative investeringer, budgetlægning, crowdlending, at spare i hverdagen og meget, meget mere.

Ny podcast udgives hver dag kl. 10, og hvert afsnit er som udgangspunkt ca. 10 minutter langt. Længere, mere dybdegående afsnit, vil forekomme.

Kronede Dage
Kronede Dage
Kronede Dage er en podcast om penge. Vi kommer omkring en lang række emner, der alle vedrører privatøkonomien. Podcastens formål er at oplyse bredt om privatøkonomi og at bidrage til at fremme interessen for økonomisk frihed blandt danskerne. Her kan du høre om aktier, obligationer, REITs, alternative investeringer, budgetlægning, crowdlending, at spare i hverdagen og meget, meget mere. Ny podcast udgives hver dag kl. 10, og hvert afsnit er som udgangspunkt ca. 10 minutter langt. Længere, mere dybdegående afsnit, vil forekomme
Kronede Dage S01:E16: Er renters rente verdenens ottende vidunder?
by Rasmus O. Firla-Holme

Dagens udgave af Kronede Dage er et kort, men koncentreret, afsnit om renters rente.

Send in a voice message: https://anchor.fm/pengepugeren/message

Kronede Dage S01:E16: Er renters rente verdenens ottende vidunder?

Kronede Dage Podcast om penge Spotify Kronede Dage Podcast Google Kronede Dage Podcast iTunes

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du ønsker at modtage en mail, hver gang en ny udgave af Kronede Dage udgives. Du kan også vælge at tilmelde dig nyhedsbrevet, som orienterer dig, hver gang der udgives en ny artikel på pengepugeren.dk