Kan man tjene penge med Google Opinion Rewards?

Google Opinion Rewards

Hvad er Google Opinion Rewards?

Google Rewards er en app, du kan downloade til din Android telefon. En gang i mellem får du en Push besked med opfodring til at svare nogle spørgsmål, hvorefter du modtager en mindre betaling som tak. Det er et ret nyt koncept, der så vidt jeg ved blev udrullet i løbet af 2016.

Der skulle efter sigende være lidt penge i skidtet, så det skulle naturligvis afprøves. Derfor har jeg I nogle måneder haft App’en installeret på telefonen for at afprøve konceptet. Her er min erfaring med Google Opinion Rewards.

Kan man virkelig tjene penge på Google Rewards?

Det korte svar er “ja“. Det mellemlange svar er “Sådan da. På en måde. Men ikke ret meget“.

Annonce

Respondenterne får ikke penge udbetalt. Din belønning er teknisk set slet ikke penge, selvom det opgøres i kroner. Du får Play Credits, som du kan bruge i Google Play Store. Hvis du i forvejen køber lidt software dér, så svarer det jo på en måde til at få penge udbetalt. Du skal dog være opmærksom på, at dine “Play Credits” udløber efter et år.

Personligt er det ret sjældent, at jeg køber noget på Play Store. Men for tiden er jeg ved at tage jagttegn, og jeg blev i den forbindelse anbefalet en ikke helt billig, app, som hjælper med at lære teorien. Her var det oplagt at spare lidt på købet ved at bruge mine “Play Credits”.

Kan det betale sig?

Google Opinion Rewards

Hvis du er lidt som mig, så  har du sikkert prøvet nogle af de sites, hvor man svarer på spørgeskemaer mod betaling i form af penge eller anden belønning. Det er for det meste spild af tid. Du skal svare på en hulens masse spørgsmål til næsten ingen betaling. Den monetære gevinst ved at svare på spørgeskemaer online giver muligvis verdens dårligste timeløn.

Google Rewards har et betydeligt bedre forhold mellem indsats og fortjeneste. Du får oftest 1 – 3 spørgsmål. Fx

  1. “Hvilket af disse steder har du sidst været? [Liste af virksomheder]
  2. “Hvilken dag var du sidst i Bauhaus? [Liste af datoer]”
  3. “Hvordan var din oplevelse af Bauhaus fra 1 til 5 stjerner?

Husk, at svare korrekt. De har adgang til din GPS og kender derfor dine lokationer.

Det tager ganske få sekunder af udfylde spørgeskemaet, hvorefter de “betaler” dig Play Credits svarende til 1 – 3 kroner. Jeg har i gennemsnit modtaget ca. 2,10 kr. pr spørgeskema. Det bliver man ikke på nogen måde rig af. Men 2,10 kr. for 5 sekunders arbejde er 25,20 kr. i minuttet eller 1.512 kr. i timen, så selvom det nominelt ikke er imponerende beløb, så er betalingen faktisk ganske høj.

Kan det da betale sig at bruge Google Rewards? Tjah, jeg beholder app’en på min telefon indtil videre. Det er ikke så ofte, de spørger om noget (ca. en gang om ugen), og det er sjovt at få lidt håndører i kassen. Hvis jeg på et tidspunkt bliver træt at det, så sletter jeg bare app’en igen.

Hvad med overvågning og datasikkerhed?

I do not know. De registrerer tydeligvis hvilke forretninger, jeg besøger, og det skal de være velkommen til.

Pengepugeren

Hej, jeg er Pengepugeren. Mit borgerlige navn er Rasmus Firla-Holme, og jeg bor på en lille ø sammen med Fru Pengepugeren og vores to drenge. Jeg har mange interesser, hvoraf penge og privatøkonomi er blandt de største. Jeg elsker tal og at lægge budget, men mest af alt elsker jeg den frihed, som en velfungerende privatøkonomi har givet vores familie. Jeg kan ikke fortælle dig, hvordan du hurtigt bliver rig. Men jeg kan give gode råd funderet i egen erfaring, sund fornuft og lidt simpel matematik, som hjælper dig til på få år at opnå tilstrækkelig økonomisk frihed til at træffe dine egne valg i stedet for at være bundet til et job.

One thought on “Kan man tjene penge med Google Opinion Rewards?

  1. Jeg har været tilmeldt siden det blev tilgængeligt og det virker som (hvilket jeg tænker også giver mening) at man efter at have svaret korrekt flere gange, opnår en højere troværdighed. Jeg får ihvertfald flere muligheder for at besvare end jeg gjorde i starten (det kan selvfølgelig også hænge sammen med en stadigt større udrulning fra Googles side).

    Brug af credits har tilladt mig at købe 2 bøger som jeg fandt relevante – en meget fin løsning for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Seneste artikler

Copyright © 2024 Pengepugeren. Alle rettigheder forbeholdes.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com