Så er det tid til håndværkerfradrag

Fra i dag kan du indberette servicefradrag (AKA håndværkerfradrag) hos Skat. Du kan få fradrag for op til 15.000 kr. Hvis du er gift, kan i fradrage 2 x 15.000 kr. så længe i husker at opdele regningen(-erne).

Sådan indberetter du dit fradrag:

  • Log in på Skat
  • Klik på “Indberet servicefradrag (håndværkerfradrag)”
  • Vælg det relevente år
  • Indtast oplysninger. Husk at du indtaster beløbet ekskl. moms. Det fulde beløb vises på den efterfølgende side. Det vil sige, at hvis du indtaster 1.000 kr. er der fradrag for 1.250. Det betyder også, at hvis i er gift og har brugt 15.000 kr. ekskl. moms på boligrenovering, så sørg for at opdele beløbet mellem jer. Fx 12.000 kr. (15.000 kr. inkl. moms) for den ene og 3.000 for den anden. Ellers får i ikke det højest mulige fradrag.
  • Husk at kontrollere, at jeres fradrag står på listen over fradragsberettigede ydelser og læs betingelserne for fradrag.
  • Klik dig videre til næste side, og kontroller, at de indtastede oplysninger er korrekte.
  • Når du har godkendt, bliver du ført videre til en side med oversigt over indberettede fradrag. Tryk på Menu eller evt. Ny indberetning.
  • Du er færdig! Desværre kan du endnu ikke se fradraget på din årsopgørelse for 2013. Det sker først d. 10. marts.
Artikelbillede: Wikipedia/Jorge Royan

Pengepugeren

Hej, jeg er Pengepugeren. Mit borgerlige navn er Rasmus Firla-Holme, og jeg bor på en lille ø sammen med Fru Pengepugeren og vores to drenge. Jeg har mange interesser, hvoraf penge og privatøkonomi er blandt de største. Jeg elsker tal og at lægge budget, men mest af alt elsker jeg den frihed, som en velfungerende privatøkonomi har givet vores familie. Jeg kan ikke fortælle dig, hvordan du hurtigt bliver rig. Men jeg kan give gode råd funderet i egen erfaring, sund fornuft og lidt simpel matematik, som hjælper dig til på få år at opnå tilstrækkelig økonomisk frihed til at træffe dine egne valg i stedet for at være bundet til et job.

One thought on “Så er det tid til håndværkerfradrag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Seneste artikler

Copyright © 2024 Pengepugeren. Alle rettigheder forbeholdes.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com