Money Brewer: Sammenlign crowdlending-platforme

Money Brewer logo

Som nogle måske har bemærket, har jeg forsømt Pengepugeren.dk lidt i en tid. Dels er mængden af egne artikler faldet, desuden har jeg ikke svaret lige så hurtigt på mails, som jeg plejer (undskyld).

Det er der en årsag til. Og den årsag er crowdlending, også kendt som peer-to-peer-lending. Så hvis du er træt af at høre om crowdlending, så spring bare fra denne gang. Jeg har masser af artikler om andre emner på bedding til nærmeste fremtid.

Men hvis du gerne vil læse om de mange forskellige europæiske platforme, og/eller gerne vil sammensætte din egen portefølje, så bliv hængende.

Pengepugeren lancerer nemlig sammenligningsportalen moneybrewer.com.

Money Brewer?

Formålet med Money Brewer er at lade potentielle investorer kigge de mange muligheder igennem, se statistik og at læse om de enkelte platforme og om emnet generet. Jeg skriver fx om de overvejelser, en investor bør gøre sig, når de vælger investeringsplatforme.

Bemærk: Modsat Pengepugeren præsenterer Money Brewer en hel del platforme, som jeg ikke har personlig erfaring med. Faktisk har jeg ikke skrevet størsteparten af anmeldelserne, men alene ageret “chefredaktør” (CV er opdateret). Mange af dem er desværre ikke voldsomt velskrevet, og vil løbende blive opdateret. De fleste fremtidige artikler vil også blive skrevet af undertegnede.

Money Brewer er ikke en personlig blog som Pengepugeren. Platformen er del af mit projekt med at skabe indtjening online, og samtidig en indsats for at gøre emnet crowdlending let og gennemskueligt for investorer.

Ud over sammenligningsservice og vejledninger, er der også oprettet en nyheds-streamer, hvor jeg deler crowdlending-relaterede artikler fra rundt omkring på internettet.

Om at release inden perfektion er opnået 🚀

Det har taget mange måneder at gøre Money Brewer klar til release. Man skulle tro det blot var et bestille et domæne og installere WordPress.

Men dels har jeg skulle indgå aftaler med en række platforme. Og så har jeg brugt rigtig lang tid på at udvikle et plugin til WordPress, som (semi-)automatisk opdaterer og viser statistik over de enkelte platforme. Som autodidakt programmør, er jeg faktisk lidt stolt af resultatet.

Platformen er ikke perfekt endnu, og det nager lidt. Særligt kvaliteten af anmeldelserne fordrer forbedring. Men som erfaren IT-projektleder og dedikeret tilhænger af paretoprincippet, har jeg besluttet at komme ud af starthullerne og så optimere efterfølgende. Vi kalder det for ‘agil udvikling‘, så lyder det mere professionelt.

Hvad betyder det for pengepugeren.dk?

Ikke det store. Nogle artikelidéer vedrørende crowdlending vil i stedet blive postet på Money Brewer, men naturligvis også delt af Pengepugeren på de sociale medier (Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, G+). De mere personlige artikler (inkl. den månedlige opdatering) vil fortsat blive postet her på bloggen.

Og så kommer her sikkert også en bannerreklame et sted på bloggen. Den lidt sløve artikelopdatering, vil også få lidt mere fut på igen.

Hvis du interesserer dig for crowdlending, så kom ind forbi Money Brewer. Der er meget mere på vej. Både nye artikler og flere P2P-platforme.

P.S. Der gik minutter fra at portalen var registret hos Google, til den første spam-besked tikkede ind. Man kan sige meget om spammere, men de arbejder dæleme effektivt.

Pengepugeren

Hej, jeg er Pengepugeren. Mit borgerlige navn er Rasmus Firla-Holme, og jeg bor på en lille ø sammen med Fru Pengepugeren og vores to drenge. Jeg har mange interesser, hvoraf penge og privatøkonomi er blandt de største. Jeg elsker tal og at lægge budget, men mest af alt elsker jeg den frihed, som en velfungerende privatøkonomi har givet vores familie. Jeg kan ikke fortælle dig, hvordan du hurtigt bliver rig. Men jeg kan give gode råd funderet i egen erfaring, sund fornuft og lidt simpel matematik, som hjælper dig til på få år at opnå tilstrækkelig økonomisk frihed til at træffe dine egne valg i stedet for at være bundet til et job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Seneste artikler

Copyright © 2024 Pengepugeren. Alle rettigheder forbeholdes.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com