5 (gratis) Android apps som enhver pengepuger bør have

Foto: deviantart/HappyBlueFrog

Du har sikkert allerede en masse nyttige apps på din smartphone, såsom Twitter, Skype, Kindle og måske nogle spil. Men blandt de over een million apps i Google Play, findes en håndfuld, som enhver pengepuger kan have glæde af. Ønsker du at budgettere, gøre bankforretninger eller finde gode tilbud? Du kan gøre dette og meget mere med apps fra denne liste.

Indholdsfortegnelse

Saveplan – Easy Savings

SavePlan - Easy Savings, Android AppSaveplan er i bund og grund bare en glorificeret regnemaskine. Men den er konstrueret til at gøre dine privatøkonomiske beregninger lettere.

Saveplan giver mulighed for at planlægge din opsparing og investeringsstrategi ved hjælp af fire relevante features. Du indtaster de nødvendige forudsætninger, så regner app’en for dig. Fx kan du indtaste hvor meget du vil investere hver måned og hvor meget du forventer i afkast, og så får du svar på, hvor længe du skal lægge penge til side for at opnå den ønskede opsparing.

eTilbudsavis

eTilbudsavis, Android appVil vil alle gerne have de gode tilbud, men vi gider ikke at få postkassen proppet med tryksager. eTilbudsavis løser dette lille dilemma for dig på en bekvem måde. På app’en kan du læse langt de fleste tilbudsaviser i Danmark. Det kan godt virke lidt småt på en telefon, men med en tablet er den det perfekte værktøj til at finde de bedste tilbud, inden man tager ud at handle.

Din bankapp

Handelsbanken, android appHvis du ikke allerede har downloadet og installeret din banks app, så er det vist på tide.

Bankerne var lidt længe om at komme ud af starthullerne hvad angik mobilapps, men de er heldigvis kommet efter det siden. Med en bankapp har man altid din bankkonto ved hånden. Du ved altid hvor meget der er på kontoen, du kan se om regninger er blevet betalt osv. Det er en must for enhver pengepuger.

Currency

Currency, android appCurrency er en let og hurtig app, som viser valutakurser for alverdens lande. Den giver mulighed for at oprette sin egen liste over de valutaer, man primært er interesseret i.

App’en er god at have i lommen under rejser rundt i verden, men den er også glimrende til hurtigt at regne på hvad det koster at bestille en vare hjem fra udlandet, eller hvis man kigger på udenlandske værdipapirer.

YNAB

YNAB, android appDet er vist ikke nogen hemmelighed at Pengepugeren sværger til ‘You Need a Budget’. YNAB er et budgetteringssoftware, som gør det let og (hvis jeg selv skal sige  det) sjovt, at holde styr på privatøkonomien. Android app’en er gratis, men forudsætter at man allerede har købt og installeret desktopudgaven til Windows eller Mac. Man kan teknisk set godt installere app’en uden at have købt desktopudgaven, men det vil man ikke få meget ud af.

Med YNAB Android app kan man indtaste sine transaktioner on-the-fly, og bl.a. kontrollere hvor mange penge der er til rådighed på de forskellige kategorier, inden man tager dankortet op af lommen.

Pengepugeren

Hej, jeg er Pengepugeren. Mit borgerlige navn er Rasmus Firla-Holme, og jeg bor på en lille ø sammen med Fru Pengepugeren og vores to drenge. Jeg har mange interesser, hvoraf penge og privatøkonomi er blandt de største. Jeg elsker tal og at lægge budget, men mest af alt elsker jeg den frihed, som en velfungerende privatøkonomi har givet vores familie. Jeg kan ikke fortælle dig, hvordan du hurtigt bliver rig. Men jeg kan give gode råd funderet i egen erfaring, sund fornuft og lidt simpel matematik, som hjælper dig til på få år at opnå tilstrækkelig økonomisk frihed til at træffe dine egne valg i stedet for at være bundet til et job.

One thought on “5 (gratis) Android apps som enhver pengepuger bør have

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Seneste artikler

Copyright © 2024 Pengepugeren. Alle rettigheder forbeholdes.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com